Bel mij terug Direct bellen

Dakcoating Didam

Zijn de dakpannen en leien van uw huis in Didam al een aantal jaar niet onderhouden? Dakpannen en leien zien er na een aantal jaar vaak dof en verweerd uit (denk aan mos, algen, korstmossen en ander vuil). Het is daarom van belang om altijd scherp te blijven op de kwaliteit van uw dakpannen en leien.

Door weersinvloeden worden dakpannen en leien vaak poreus, waardoor er scheurtjes ontstaan die vocht binnenlaten. Met behulp van een dakcoating behoudt u de mooie uitstraling van uw dak en is uw dak beschermd tegen vocht en andere invloeden.

Dakcoating voeren wij uit op deze manier:

Voordat het dak gecoat kan worden zal het eerst grondig gereinigd moeten worden. Daarbij verwijderen mossen, korstmossen, en algen. Zodra uw dak goed schoon is en voldoende opgedroogd, kan gestart worden met het coaten van het dak. U heeft de keuze uit verschillende kleuren dakcoating. Bekijk ook de foto’s hiernaast om te zien hoe F. Engels uw huis van een dakcoating voorziet.

Meer weten over dakcoating?

Vraag een offerte aan

Let op!

Schoorsteenveegbedrijf F. Engels werkt niet samen met bedrijven die dezelfde naam dragen. Alleen de contactgegevens op deze website zijn correct.

Schoorsteenbedrijf F. Engels is erkend door de ASPB, de landelijke organisatie van schoorsteenvegers.