Bel mij terug Direct bellen

Nokvorsten renovatie

Nokvorsten zijn een speciaal soort dakpannen die zich in de nok van uw dak bevinden. Nokvorsten zijn een erg belangrijk onderdeel van uw dak, omdat deze de twee aparte dakhelften samenvoegen. Door regen, wind en andere weersinvloeden kan de hechting van de dakpannen aan uw nokvorsten afnemen. Hierdoor kunnen nokvorsten op ten duur los komen te liggen (en hierdoor onder bepaalde weersomstandigheden van uw dak waaien) en ontstaan er scheuren en lekkages. Om dit te voorkomen kunt u uw nokvorsten vast laten zetten of vernieuwen/renoveren.

Voordelen van nokvorsten renovatie

  • Uw nokvorsten zien er weer mooi en verzorgd uit
  • U voorkomt lekkage en stormschade aan uw dakpannen en nokvorsten

Vraag een offerte aan

Zo gaan wij te werk

Wanneer wij uw nokvorsten vastzetten of renoveren maken wij gebruik van Flexim. Alvorens wij de Flexim aanbrengen wordt uw dak professioneel gereinigd. Hierna zetten wij uw nokvorsten vast met Flexim, zodat deze stormvast liggen en er geen lekkages kunnen ontstaan. Flexim is leverbaar in meerdere kleuren, zodat dit altijd past bij uw dak.

Bij moeilijk verkrijgbare dakpannen is renovatie niet altijd mogelijk. In dit geval kunnen wij de bestaande nokvorsten ook repareren met Flexim.

Op de door ons geleverde en gemonteerde nokvorsten met Flexim bieden wij 10 jaar schriftelijke garantie.