v Schoorsteenveegbedrijf F. Engels & zn. | Hoe herken in schade aan mijn gevel? - Schoorsteenveegbedrijf F. Engels & zn.
Bel mij terug Direct bellen

6 maart, 2020

Hoe herken in schade aan mijn gevel?

Uw huis wordt constant blootgesteld aan temperatuurs- en weersinvloeden. Dit heeft invloed op uw schoorsteen en dakpannen, maar ook zeker aan uw gevel. Het is daarom van belang dat u snel schade aan uw gevel herkent om verdere lekkage en schade te voorkomen.

Gevel schade herkent u aan:

  • Scheuren in het metselwerk
  • Voegen die verdwijnen
  • Voegen die scheuren
  • Pleister dat verdwijnt

Om lekkages en overige schade te voorkomen kunt u uw gevel het beste professioneel laten renoveren. Lees hieronder hoe Schoorsteenveegbedrijf & Dakspecialist F. Engels dit doet.

Laat uw gevel renoveren door Schoorsteenveegbedrijf F. Engels

Heeft u gevelschade correct herkend, dan is het verstandig om hier zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. Voordat wij starten met de renovatie brengen wij eerst alle schade in kaart. Zo weten wij precies waar wij aan de slag moeten gaan. Vervolgens starten wij met het schoonspuiten van uw gevel. Voegen worden aangevuld of hersteld, scheuren in uw gevel worden gerepareerd en alle overige schade wordt aangepakt. Wanneer wij klaar zijn ziet uw gevel er weer uit als nieuw.

Gevelschade ontdekt? Vraag een offerte aan

Bekijk overige berichten